Descriere
NA129 Caise uscate dulci eco 150g
Ingrediente: caise uscate* 100% de la ferme ecologice
* CR-consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400KJ/2400kcal)
Caisele sunt cele mai sanatoase si chiar considerate super-alimentare datorita profilului ridicat al nutrientilor. Caisa este destul de densă în substanțe nutritive care o fac adorabilă pentru orice persoană conștientă de sănătate.
Caisele sunt fructele galben-portocalii care aparțin familiei Rosacea sau Prunus. În aspect și dimensiune, caisele sunt de dimensiuni mici, iar un fruct complet maturat poate fi între 1,5 cm și 2,5 cm. Ele sunt acoperite într-o piele ca de catifea, care este netedă și moale la atingere, datorită unei frumoase acoperiri păroase.
Este disponibil și consumat atât în formă proaspătă, cât și în formă uscată.
Beneficiile impresionante pentru sănătate ale caisei se datorează conținutului de vitamine, inclusiv vitaminele A, C, K, E și niacina, în cantități semnificative, precum și o serie de alte vitamine esențiale în cantități mici (mai puțin de 5% ). Caisele au, de asemenea, un conținut bun de minerale, care include potasiu, cupru de mangan, magneziu și fosfor. Ele sunt o sursă foarte bună de fibre dietetice, la fel ca majoritatea fructelor.
Beneficii aduse organsimului in urma consumului de caise
Caisele pot să vă scape de problemele de sănătate ale ochilor
Antioxidanții bogați din caise le fac superalimente.
Caisele, când sunt maturate în mod natural, sunt o sursă bogată de antioxidanți. Antioxidanții sunt solicitați de organism pentru a ajuta la funcționarea naturală a organismului. O mai mare cantitatea de antioxidanti din organism inseamna o mai mare este rata de eliminare a toxinelor din ea.
- Fibrele din caise sunt un bonus pentru sistemul de sănătate digestiv
Caise uscate și proaspete sunt una dintre cele mai bune surse de fibre dietetice. Deși fibrele sunt bune pentru corpul uman, caisele conțin un tip special de fibre, care este și mai benefic.
- Au continut ridicat de potasiu
Fructele precum caisele și cele care aparțin aceleiași familii sunt bogate în conținut de potasiu.Nivelurile optime de potasiu sunt extrem de benefice organismului nostru.
- Caisele construiesc scuturi împotriva cancerului
Nivelurile bogate de antioxidanti din caise ajuta la reducerea riscului de aparitie a cancerului. De fapt, sâmburile de caise mai cunoscute ca semințe au fost găsite pentru a distruge creșterile canceroase fără efecte secundare evidente.
Antioxidanții din organism îl păstrează curat de radicalii liberi.
Alergeni in ingrediente : fara
Produs intr-o fabrica unde se mai utilizeaza : GLUTE, NUCI(BRAZILIENE,CAJU, ALUNE, MIGDALE), ALUNE, SOIA, SUSAN SI TELINA
Informatiile scrise cu majuscule sunt destinate persoanelor cu intoleranta sau alergice.
* Ingredient provenit din agricultura ecologica
A se consuma inainte de : vezi pe ambalaj
Cantitate neta : 150g
Tara de origine: Turcia
Comercializare certificata ecologic de SRAC CERT SRL, RO-ECO-026