0788.838.488 Vodafone  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Blog

  
  
  
  

Despre noi

Acest magazin online apartine SC SENSSITIVE CONCEPT SRL , RO 29409462 , J03/1621/2011, loc. Merisani, Sat Dobrogstea, Nr. 367 Bis - Arges


S.C. SENSSITIVE CONCEPT S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35511

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronic,  SENSSITIVE CONCEPT   are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Pentru onorarea comenzilor plasate pe www.senssitiveconcept.ro se vor prelucra următoarele categorii de date: numele şi prenumele, telefon/fax, adresa, e-mail, date bancare.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienţilor (Cumpăratorilor) privind situaţia contului lor de pe senssitiveconcept.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia şi starea comenzilor.

Utilizatorii/clienţii  au posibilitatea de a opta pentru primirea de informaţii, prin e-mail, despre produsele comercializate pe www.senssitiveconcept.ro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale şi de a solicita ştergerea totală sau parţiala a acestora.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către terţi sau în  alte state.