0788.838.488 Vodafone  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Blog

  
  
  
  
 Poze Protonic  60 capsule

Protonic 60 capsule

Pret: 21,31 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa cota TVA de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere produs:

Supliment alimentar funcțional cu rol adjuvant în vitaminizarea organismului, reglarea funcției digestive și control ponderal.

 Detalii:

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale produsului Protonic și a ingredientelor sale:

Polenul poliflor exinizat este o sursă excelentă de carbohidrați, vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi esențiali. În plus, polenul poliflor de albine mai conține hormoni, enzime și acizi grași, fiind deosebit de nutritiv. Datorită faptului că acesta a fost exinizat (a fost îndepărtat învelișul său dur ce îl protejează - exina), polenul devine ușor de asimilat de către organism, în caz contrar acesta neputând fi utilizat eficient de către corp.

Proprietăți:        Suplimentul alimentar de față este un produs atent formulat pentru vitaminizarea organismului și refacerea echilibrului florei intestinale. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Mai mult, profilul lipidic este și el dezechilibrat, raportul dintre grăsimile „bune” și cele „rele” (e.g. omega 3: omega 6) fiind și el unul nesănătos mai ales în alimentele de tip fast-food. Toți acești factori de stres afectează organismul, microbiomul (i.e. flora intestinală) nostru fiind greu încercat mai ales din cauza prezenței tot mai mari a resturilor de antibiotice în produsele animale și a pesticidelor și îngrășămintelor în cele vegetale. În cazul în care culturile benefice sunt afectate, scăzând în număr și diversitate, se poate produce stricarea echilibrului microflorei intestinale, cu efecte nedorite precum: tulburări digestive (e.g. acumulare de gaze, digestie lentă sau accelerată, dureri abdominale). Spre exemplu acest dezechilibru poate fi indus de tratamente cu antibiotice, radiografii abdominale, alimentație săracă în fibre sau, așa cum s-a menționat mai sus, de către alimente contaminate cu antibiotice sau diverși agenți patogeni.

Mod de folosire:             

Mod de utilizare: Adulți: 2-4 capsule pe zi, câte 1-2 după masă cu o cantitate suficientă de lichid.

Copii: 1-2 capsule pe zi, după masă.

Cura recomandată este de 40 de zile, cu pauză 7 zile după care se poate relua.

Nu se va asocia cu alcool sau cu băuturi fierbinți. Dacă urmați un tratament cu antibiotice, se va consuma, de preferință, la minimum 30 de minute după administrarea medicamentelor.

 

Compozitie: Polen poliflor exinizat/fără exină – 90%, gelatină (capsulă), culturi vii de: Streptococcus thermophilus SP 4 100 MLD (1,7E+11 CFU/g), Lactobacillus rhamnosus SP1 100 MLD (1,5E+11 CFU/g), Lactobacillus acidophilus LA3 100 MLD (1,4E+11 CFU/g), Lactobacillus casei BGP93 100 MLD (1,3E+11 CFU/g), Lactobacillus plantarum BG112 100 MLD (1E+11 CFU/g) îmbogățite cu fructooligozaharide (inulină) din Topinambur (Helianthus tuberosus) – 10%

0788.838.488 Vodafone - Comenzi telefonice
Luni-Duminica 09:00-19:00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Vitamine si suplimente

Producator: Hypericum Plant

Tara de origine: RomaniaProduse similare


Sampon cu vitamina B3 si provitamina B5 pentru par normal si deteriorat. Samponul contine o formula...
7,65 RON
Ca+Mg+Zn+C este un complex ce contine 3 minerale si o vitamina esentiale pentru sanatatea...
12,21 RON
Ca cu vitamina D3 de la Zdrovit este o sursa importanta de calciu si vitamina D3...
15 RON